Довідка по телефону: +380680096333

Розпродаж!

Розумний годинник Jpantech (сірий)

1800.00

Якщо вам потрібен якісний, функціональний і розумний годинник, що має великий запас автономної роботи, рекомендуємо зупинити ваш вибін на Jpantech.

Він легко впорається із завданнями, які ставляться перед фітнес-трекерами, допоможе із прийом/здійсненням виклику. На 46 мм. екрані зручно відслідоквувати моніторинг ЕКГ трекера, монітора серцевого ритму. Також годинник має крокомір і буде корисний тим, для кого важливо знати показники власного артеріального тиску.

Ємність батареї – 300 мАг. Доступні мови: англійська, російська.

Артикул: jpantech Категорія:

Опис

Дана модель розумного годинника Jpantech із діаметром дисплея 46мм. розроблялась для чоловіків, яким потрібні тривала автономність у роботі, та широкий функціонал.

До основних функцій цієї елегантної моделі належать фітнес-трекер, прийом/здійсненням виклику, моніторинг ЕКГ, трекер монітор серцевого ритму, крокомір, а також вимірювання артеріального тиску.

Більше практичних функцій

Виклики по Bluetooth, водонепроникність IP68, моніторинг ЕКГ, нагадування про надмірно сидячий спосіб життя, погода, моніторинг сну, електронна пошта, режим «Не турбувати», вібросигнал, таймер, секундомір та інші функції, що покращують життя та роблять його більш цікавим.

Захист від проникнення води IP67

Наш розумний годинник має рейтинг водонепроникності IP67, що означає, що він може не тільки задовольнити ваші щоденні вимоги до водонепроникності, але й задовольнити ваші потреби в плаванні. Це, наприклад допоможе вам зафіксувати кількість оборотів рук, спалені калорії та час плавання.

Смарт-годинник

Відстеження GPS і кілька спортивних режимів

Ваш спортивний маршрут буде відстежуватися в APP через GPS.

Існує безліч професійних спортивних режимів: ходьба, біг на відкритому повітрі, біг у приміщенні, альпінізм, біг по пересіченій місцевості та марафон.

Трекер активності може точно записувати ваші спортивні дані та цілодобові види спорту, такі як крокомір, калорії, швидкість, відстань, час активності.

Відстеження стану здоров’я

Високопродуктивні датчики руху відслідковують частоту серцевих скорочень, кров’яний тиск і рівень кисню в крові, також можуть контролювати якість сну з 22:00 до 8:00, а також записувати й аналізувати дані в «M Active2» додатку. Ви можете переглядати щоденну ситуацію на годиннику або в додатку, щоб бути більш ефективнии та вести здоровий спосіб життя.

Багатофункціональність

Коли на вашому смартфоні є вхідний дзвінок, SMS або інше повідомлення (Instagram, Facebook, Twitter, WhatsApp тощо), наш фітнес-годинник вібрує та дзвонить, щоб нагадати вам. Таким чином ви не пропустите жодних дзвінків чи важливої ​​інформації.

Він сумісний з Android 4.2+ і IOS 9.0+ з Bluetooth 4.0

Ви можете його у нас за найнижчою ціною на ринку.

Відправка Новою Поштою з понеділка по суботу в день замовлення.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Розумний годинник Jpantech (сірий)”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.