Довідка по телефону: +380680096333

Смарт-годинник CanMixs zx08

1600.00

Смарт-годинник CanMixs для телефонів Android iOS Смарт-годинник Bluetooth для чоловіків і жінок IP68 Водонепроникний спортивний смарт-годинник Фітнес-трекер Серцебиття Монітор сну Сенсорний екран Сумісний з Samsung iPhone

Зверніть увагу: дана модель не підтримує українську та рос. мови, доступна англійська.

Категорія:

Опис

Смарт-годинник CanMixs для телефонів Android iOS Смарт-годинник Bluetooth для чоловіків і жінок IP68 Водонепроникний спортивний смарт-годинник Фітнес-трекер Серцебиття Монітор сну Сенсорний екран Сумісний з Samsung iPhone

Характеристики годинника

  • 【Смарт-годинник з нержавіючої сталі для чоловіків і жінок】 Розумний годинник має красивий дизайн, з квадратним дисплеєм і повним сенсорним 1,54-дюймовим кольоровим екраном. Яскравість екрану можна регулювати, екран автоматично світиться під час підняття зап’ястя. Корпус смарт-годинник bluetooth виготовлений з металу з алюмінієвого сплаву, ремінець виготовлений з нержавіючої сталі (і оснащений додатковим ремінцем TPU). Завдяки новітній технології Bluetooth 5.0, яка забезпечує неймовірно стабільне та швидке з’єднання.
  • 【Точний годинник із відстеженням активності та 9 спортивних режимів】 Годинник для фітнесу підтримує 8 видів спорту, таких як ходьба, біг, піші прогулянки, їзда на велосипеді, бігова доріжка, альпінізм, фітнес, скелелазіння, спінінг, йога. Точне записування протягом дня активності, як-от фази сну, частота серцевих скорочень, кроки, відстань, спалені калорії, пройдені милі, активні хвилини; під’єднання GPS у вашому мобільному телефоні може відстежувати всі ваші маршрути тренування, відстані та фізичний стан під час тренування. Водонепроникний IP68, його можна носити під час плавання.
  • 【Моніторинг серцевого ритму та відстеження сну】 Моніторинг серцевого ритму 24/7 дозволяє в будь-який час перевірити частоту серцевих скорочень і краще зрозуміти тенденції серцевого ритму. Фітнес-годинник автоматично відстежує ваш режим глибокого, легкого і неспання, а також надає комплексний аналіз якості вашого сну (глибокий сон, легкий сон і час пробудження), щоб допомогти вам краще зрозуміти своє здоров’я та внести розумні коригування. на ваш спосіб життя. Цифровий годинник має 5 циферблатів, ви навіть можете налаштувати, як вам подобається.
  • 【Сповіщення про дзвінки та повідомлення】Під’єднавши жіночі чоловічі смарт-годинники зі смартфоном, вони будуть вібрувати та сповіщати вас, коли на ваш телефон надходить дзвінок, SMS або сповіщення SNS (Facebook, Twitter, WhatsApp, Linkedi, Messenger, Instagram). Ви навіть можете повісити вхідні телефонні дзвінки прямо зі свого зап’ястя. Більше практичних функцій, як-от сидяче нагадування, крокомір, дистанційне керування камерою, музичний контролер, пошук смарт-годинників, регулювання яскравості, тренування дихання, вібраційний будильник тощо.
  • 【45 днів роботи від батареї та широка сумісність】 Смарт-годинник iOS android для чоловіків і жінок оснащений акумулятором великої ємності 240 мАг і може використовуватися до 10 днів з часом очікування 45 днів, якщо повністю заряджено! Розумний годинник Wear os може підтримувати більшість телефонів Android та iOS. Підтримка iOS 8.0 і новіших версій, Android 4.4 і вище.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Смарт-годинник CanMixs zx08”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.