Довідка по телефону: +380680096333

Смарт-годинник CatShin (gold)

1300.00

Якщо вам подобаються стильні годинники, що мають невеликі розміри і гарний функціонл, рекомендуємо звернути увагу на CatShin:

  • трекери для фітнесу,
  • водонепроникний сенсорний екран Ip68
  • cпортивний годинник з відстеженням активності для бігу для жінок,
  • сповіщення про повідомлення
  • про пульсометр,
  • секундомір
  • лічильник кроків,
  • режим сну для Android iOS.
Категорія:

Опис

⌚ Розумний жіночий годинник з повним сенсорним екраном та ремінцем із нержавіючої сталі, загартоване скло 2.5D, комбінації цинкового сплаву та пластикової круглої оболонки. 1,09-дюймовий TFT-LCD-екран, роздільна здатність 240 * 240 пікселів, смарт-годинник має 24 мови, включно з англійською. Є кілька циферблатів на вибір, які також можна налаштувати для завантаження. Коли ви піднімете зап’ястя, дисплей автоматично з’явиться засітиться. Повністю пристосований для задоволеня потреб повсякденного життя.

⌚ Розумний годинник чудово справиться із функцією фітнес-трекера. Ві також має функцію моніторингу кількості кроків, моніторингу серцевого ритму, моніторингу сну, моніторингу калорій, нагадування про дзвінок, нагадування про повідомлення, нагадування про сидячий режим, нагадування про пробудження, таймер, керування музикою, пошук годинника, відображення часу та дати. годинник має невелику гру, якою можна розважатися!

⌚ Розумні годинники. Нагадування про дзвінки, SMS, електронна пошта, WeChat, QQ, Facebook, Twitter, WhatsApp, LinkedIn, Instagram, Messenger, Snapchat, Line, Kakao Talk, Viber, Skype. Одна кнопка, щоб покласти трубку або ігнорувати дзвінки, що зручно в режимі фітнес-трекера..

⌚ Трекер спортивної активності 6 варіантів режимів (біг, ходьба, походи, гойдалки, скакалка, вправа) крокомір, калорії, швидкість, відстань, ви можете перевірити поточні дані про фітнес і спорт на годиннику, а додаток допоможе вам зрозуміти ваш фізичний стан. Це може допомогти вам покращити своє здоров’я.

⌚ Водонепроникний годинник рівня IP68, означає, наприклад, що для миття рук його не потрібно знімати, також можна не змімати в душі, якщо ви не використовуєте гарячу воду. Даний годинник не боїться дощу, та плавання (не більше 1 години плавання) тощо. Bluetooth 4.2 ~ Акумулятор 5.0, 140 мАг (час заряджання становить 2 години, повна зарядка може підтримувати 3-5 днів використання або 30 днів у режимі очікування). Підтримує iOS 9.0 або новішії версії та системи Android 4.4 або новішої. (Сумісний із телефонами Iphone, Samsung, Huawei, Xiaomi, Google, HTC, Sony, LG, ZTE тощо).

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Смарт-годинник CatShin (gold)”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.