Довідка по телефону: +380680096333

Розпродаж!

Смарт-годинник Tagobee Smart Watch

999.00

Смарт-годинник, який відмінно підйте шанувальникам мінімалістичного дизайту.

Фітнес-трекер, монітор сну, повідомлення, телефон, монітор артеріального тиску, GPS, крокомір, монітор серцевого ритму та інше.

Захист від води рівня IP67.

Категорія:

Опис

  • ⌚🏃【Багатофункціональний циферблат, який можна персоналізувати】 Розумні годинники Tagobee для чоловіків, оснащені високоякісною металевою рамкою та сталевим ремінцем. Можна вибрати більше 40 тем циферблата, ви навіть можете завантажити свої фотографії/зображення, щоб персоналізувати циферблат на свій смак ,Крім того, нове «Нагадування про сидячий характер» нагадує вам робити перерви в тривалому сидячому сидіння, більш практичні функції, як-от секундомір, звіт про погоду, пошук телефону. Під час підняття зап’ястя екран дисплея автоматично світиться.
  • ⌚🏃【Оновлений трекер фітнес-активності Watch 23 Sport Modes】 Новітній фітнес-трекер з 1,3-дюймовим круглим сенсорним дисплеєм може точно відстежувати 23 режими щоденної діяльності в приміщенні та на свіжому повітрі, такі як ходьба, біг, їзда на велосипеді, альпінізм, танці, йога та різні види діяльності. активність. Додавання кнопки «Спорт» на годиннику може перемикатися в спортивний режим на одну секунду. Відстежуйте свої кроки за весь день, споживання калорій, пройдену відстань, пульс та інші вправи. Це ідея подарунка для чоловіків/жінок для бізнесу та спорту .
  • ⌚🏃【24 години. Захистіть себе спостереженням за своїм здоров’ям】 Годинник з монітором серцевого ритму дозволяє записувати ваш пульс у будь-який час і краще розуміти тенденції вашого пульсу з програми «Gloryfit». Цей фітнес-трекер також забезпечує комплексний аналіз якості вашого сну (глибокий сон ,легкий сон ).Жіночі годинники допомагають отримати чітке уявлення про своє здоров’я, виробити більш здоровий спосіб життя.
  • ⌚🏃【Водонепроникний смарт-годинник із тривалим терміном автономної роботи】 Розумні годинники для жінок і чоловіків з USB-кабелем для магнітного заряджання, літій-полімерним акумулятором 200 мАг, зарядкою 3-4 години, гарантують вам професійних персональних консультантів зі здоров’я та запис даних на понад 7-10 днів, а також до 30 днів у режимі очікування. Наш розумний годинник підтримує рівень водонепроникності IP67, що дозволяє носити його під час миття рук, плавання або під час дощу. (Зверніть увагу: не надягайте під час гарячого душу, ванни або сауни, гаряча пара може проникнути до внутрішніх датчиків і пошкодити їх)
  • ⌚🏃【Сповіщення про дзвінки/повідомлення Bluetooth Smartwatch і широка сумісність для телефонів iPhone і Android】 Розумний годинник для телефонів Android Сумісний з більшістю смартфонів iOS 8.0 і Android 4.4 і вище, щоб отримувати дзвінки, SMS, Facebook, Twitter, YouTube, Повідомлення від Instagram, електронної пошти та інших програм. Завантажте APP “gloryfit” на свої телефони, за допомогою Bluetooth підключіть розумний годинник, ви не пропустите жодних важливих дзвінків, вільні руки, коли вдома або гуляєте, бігєте, їздите на велосипеді.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Смарт-годинник Tagobee Smart Watch”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.